Hall

imageimage

Hallen i lägenheten är vi extra nöjda med. Mycket för att när vi slet bort dom fula platsbyggda garderoberna runt ytterdörren, så var det en snygg betongvägg bakom. Den behöll vi självklart. Matchar betonggolvet perfekt.

Hallmöbeln kommer från Granit, det var svårt att hitta en smidig och snygg möbel till den lilla hallen.  Skoskåpen från Ikea rymmer inte bara några ”ful” skor, där ligger alla vantar, mössor och halsdukar.

Dörren målade jag svart och jag tänker göra liks med dörren in till toaletten som ligger bredvid.

Vi sitter påväg hem från en härlig helg i Vemdalen. Det är så otroligt härligt att åka skidor/snowboard med barnen. Och dom är så duktiga nu och klarar av alla backar helt själva. Snart drar dom väl iväg utan oss i liftarna….. Tyvärr åkte vi på lite förkylning, men hoppas att det går över snabbt. Hoppas ni haft en härlig helg. Imorgon tänkte jag skriva lite om min träning.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *