Middagsgäster

IMG_1649 IMG_1631 IMG_1639

Ikväll var min bästa vän/svägerska och hennes buspojkar här och åt middag med mig, Maximilian och Levis. Vi brukar ha en stående middag med ungarna på Ikea när vi har ”barnvecka” Men nu protesterade både mina och hennes grabbar högljutt. Dom ville äta hemma och få tid att leka (läs spela minecraft alla 4 på samma värld)

Så det fick bli hemmamys här i mitt kök, vilket passade oss perfekt. Jag kläckte frågan om Martina ville bli min tärna på bröllopet, och självklart ville hon det. Så nu har jag mina 2 tärnor, Julia och Martina. Det känns så bra. Tänkte faktiskt inte ha nån tärna först, det hade jag inte sist och det gick ju bra. Men jag har känt mer och mer att detta är verkligen på riktigt och nu går vi all in jag och Pärra, hahaha. På lördag ger vi oss iväg på en lite roadtripp till Västerås, jag och mina tärnor. Vi ska prova bröllopsklänningar, jag måste ju för tusan veta vilken modell jag trivs bäst i, långärmat, öppenrygg, slits, halterneck….. Ja du hör ju. Allt snurrar i mitt huvud just nu. Men jäklar va kul det ska bli, längtar jätte mycket. Men är skitnervös också. Tänk om jag inte trivs i NÅN. Hur 17 gör jag då…….

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *