Kök

IMG_2545

IMG_2586

IMG_2597IMG_2609IMG_2628IMG_2632

Lite bilder från köket i huset. Det är slitet, charmigt och jätte mysigt. Vi hänger otroligt mycket i det här rummet. Barnen gör läxan medans jag lagar mat, eller så är det jag som sitter och tittar på när Pär står i köket och kockar.

Jag har älskat det här köket ända sedan 1:a gången jag satte min fot här. Då var det Magdas och Eriks kök, vi satt ofta vid bordet jag och Magda och pratade om livet. Hon bruknumera säga ”tänk när du satt i köket och ljög för mig, Marit” När jag inte hade modet att berätta för henne om att jag träffat Pär. Utan satt bara och grät och grät….. Det här köket har varit med om mycket, och som sagt jag älskar det. Det är ett riktigt umgås-kök, många glas rödvin har druckits över både skratt och gråt.

Igår lagade Pär ”plickeplock” Jag var så rysligt sugen på baconinlindade dadlar, så det gjorde han. Sen blev det även lite ostar, salami, dovhjortsburgare och annat mumsigt. Nu är vår långa ledighet slut och den har varit så avslappnande och härlig. Ler åt alla våra härliga dagar tillsammans. Sen avslutade vi påsken med en jäkligt rolig utekväll i Gävle med god mat, champagne, massa skratt och underbara vänner. Imorgon väntar jobbet igen och jag ska bygga upp bikinishopen, jajjamen, du hörde rätt. Då är våren på gång på riktigt tycker jag.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *