Föreläsning

imageIdag, hörrni, har jag gjort en rolig grej.

För några veckor sen kontakta Sara från Borlänge komun mig. Dom ville att jag skulle komma och inspirera/föreläsa om sociala medier för henne och 14 st till komunanställda. Dom behövde lite hjälp och vägledning eftersom dom kommer att använda sin instagram sida ännu mer framöver. Och jag är ju bra på det här med sociala medier, så det var jätte smickrande att få detta erbjudande.

Det många inte förstår är kanske hur mycket jobb och tid man lägger ner på sin blogg/instagram om man har endel följare som faktiskt följer pga inspirationen dom får. Det har med tiden blivit ett sorts varumärke och jag kan numera tjäna lite pengar på det, vilket jag är jätte stolt över. Ett exempel var när Adobe vill att jag använder en av deras appar (vilket jag redan gör) och lägger ut ett inlägg på mitt instagram konto. Jag vill bara tillägga att jag skulle aldrig göra reklam för nåt jag inte kan stå för, och har aldrig gjort. Jag får många erbjudanden som jag skippar, det skulle kännas fel för mig att tipsa eller göra reklam för nåt jag inte gillar. Men att tjäna en slant då och då på nånting jag jobbat upp under många år, det ser jag som lön.

Jag önskar många gånger jag hade mer tid att att lägga på bloggen och instagram. Men just nu får detta va lagom. Jag har ju ett heltidsjobb och barn som är viktigare. Men såklart har jag har lite idéer och mål för framtiden. Jag hoppas verkligen jag får chansen att göra nåt sånt här igen iaf.

/Marit

 

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *