Mini-moon

image

På vår fotoväggen i hallen har vi bilder från våra allra bästa och finaste minnen blandade med vackra foton. Dom allra flesta kommer från Cypern. Bilder från Printasquare 

image

image

imageimage

image

image

Just nu sitter jag på tåget påväg till Arlanda och våran ”mini-moon” Pär kallar det för det eftersom vi åker iväg på den riktiga nästa år.

Denna resa till Cypern gör vi ju jämt i slutet på sommaren, och jag älskar den. Jag skäms inte för att säga att jag njuter även utan mina barn, även om jag längtar efter dom. Men jag kan inte ligga i en solstol och läsa en bok när dom är med, jag är inte den mamman. Jag leker i poolen, smörjer ryggar, servar med Coca cola eller chips eller vad tusan jag tycker dom behöver för stunden…. Sån är jag. Jag sitter aldrig still.

Därför är just denna resa total avkoppling för mig. Enda gången på hela året jag helt slappnar av tror jag, och min kropp behöver verkligen det emellanåt. Jag stressar på tok för mycket jämt.

Nu när jag kommer fram, kommer Pär stå med världens leende och vänta på mig när jag kliver av tåget på Arlanda. Den känslan är magisk.

Vi har inte setts på några dagar och längtan är så jäkla stor, som den alltid är efter några nätter isär. Han har ringt och kallat mig sin fru flera gånger, vilket gör mig alldeles varm. (Sen att jag är påväg att få mens precis som jag hade på bröllopsnatten väljer jag att helt ignorera,hahaha)

/Marit


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *