Lägenheten i Cypern

imageimage

Att vakna varje morgon och se havet är en  sån jäkla härlig känsla. 

image

Matta och sideboard från Åhléns

image

 

image

Jag hittade en ny sjal i butiken där jag handlar hamam handdukar. Den är i linne och kommer bli toppen till massa saker i min garderob. Hängaren kommer från Åhléns (gammal dock) 

image

Vi bor enkelt men skönt här på Cypern. Nära både hav och pool. Nu i augusti/september är det extremt varmt. Över 40 grader på termometern, och i havet är det faktiskt 34 grader varmt i vikarna häromkring. Men idag både åskade och det kom en regnskur faktiskt, väldigt ovanligt. Men det gick lika snabbt över igen. Huden känns just nu sådär nysolad, lite öm men brun och gyllene. Älskar det. Jag dränker mig i min favorit aftersun från clarins varje dag, den är grym för att behålla brännan.

Nu har jag precis avnjutit en utav Pärras underbara middagar, han grillade färska tigerräkor på utegrillen och vi drack bubbel till.. Nu ska jag klå honom i yatzy innan vi går och myser.

Kram på er

/Marit

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *