Nelly klänningar

image image

Innan vi åkte fyndade ju jag några känningar från Nelly. Denna klänning kostade strax över 200:- och va nedsatt 70%. Den är lite tight, speciellt stram längst ner vid fransarna. Det följer med en svart liten topp och ett bar hotpants. Men jag kände mig för naken med det under, så jag tog en helt vanlig svart tight underklänning. Älskar att den är lite längre och långa ärmar, den blir liksom att kännas klädd men ändå inte. Ni hittar klänningen HÄR

image

image

 

Och denna fransdröm blev en riktig favorit. Den är superhärligt stretchig och följsam. Och den är exakt lika fin i verkligeneten som på bilden på Nelly. Den är nedsatt 50% och kostar 299:- Ni hittar den HÄR

Jag tror att båda dessa klänningar kommer vara perfekta till fler utav vinterns fester.

Nu har vi landat i Sverige och vi sitter i bilen påväg hem till Dalarna. Thea är redan hämtad i Gävle och nu kör vi i gull fart hem till grabbarna.

/Marit

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *