Christian Louboutin

image

Its all in the details

image

Body HM, kjol Acne, skinnjacka Rock and republik, väska Mansur Gavriel. 

image

Hej babes

Kolla in dessa!!!

Jag har alltid velat ha ett par Louboutin, vem vill inte liksom. När vi har varit i Paris har jag provat dom båda gångerna. Och igår kom Pär hem med ett par till mig (iiiihhhh) efter att han varit iväg och jobbat några dygn. En typ jag-är-ledsen-över-att-jag-jobbar-så-mycket-nu-älskling present. Alltså, vissa veckor jobbar han mer borta än vanligt och eftersom vi redan är ifrån varandra varannan vecka så är det tufft ibland (denna gången gick ändå bättre än andra) hahaha, men det säger jag ju inte till han.

Nu sitter jag på tåget till Stockholm och Nicoles 30-års fest. Jag lämnade Pär och barnen i Gävle och ska möta upp min Sofie (stockholmaren) på stationen. Nicole är en svincool brutta som jag lärt känna via nätet. Hon är en sån där tjej man önska man va? Otroligt cool, mycket karaktär, tuff som fan och uttrycker ALLTID vad hon tycker om ALLT. Jobbar med tv och media (mitt drömjobb när jag var ung)

Dresscoden är mörk och snygg, slår vad om att hon är klädd i helvitt, hahaha. Jag ska spilla rövin på na. Festen kommer vara på Berns terass, jag vet inte ens om det är utomhus. Jag kanske kommer frysa om benen. Men jag resonerade som så att så länge mina ben är bruna och snygga så kommer jag gå barbent, ni skulle tänkt likadant. Eller hur?

Ha en härlig lördag nu allihopa, och jag vill passa på att säga TACK för att ki kikar in här hos mig.

/Marit

2 Kommentarer

  • Det är så härligt att läsa din blogg för jag hör liksom Dalmålet och din röst i huvet, saknar dig snyggaste du! <3 Vilken jävla tur att du tillslut äntligen skaffade en blogg så att jag kan få mig en dos lite nu och då!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *