Bröllopsresa bokad

image image image

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

image

Hej på er

Okej, nu har jag och Pär ääääntligen bestämt vart vår  bröllopsresa kommer gå. Ni vet att jag berättade förut att vi var lite ”oense”. Pärs 1:a hands val var ju en lyxkryssning och det ville ju INTE jag, hahaha. Min högsta önskan var Mexico, och att helst av allt att bo i ett tält direkt på stranden, (alltså ett lyxtält) men på mitt ”drömhotell” fanns ingen pool. Och det är ett måste för Pär. Vi är ju lite olika sådär……

Så nu har vi kompromissat (och Pär har skakat hand på att jag ska få åka till Mexico inom 3 år)

Vi åker till Maldiverna i Mars. Till ett helt fantastiskt ställe som heter Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives. Vår lilla ö tar 15 min att gå runt och rummen består nästan enbart utav små stugor på pålar i havet. Vi kommer ha en egen stege ner till havet.

Åååååhhh vad jag längtar, det ska bli så häftigt att få uppleva Maldiverna.

Kram /Marit

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *