Food prepp

På söndagar kör Pär foodprepp till mig och grabbarna. Jag är väldans bortskämd på det viset, jag veeeet. Men eftersom vi lever ifrån varandra varannan vecka på vardagarna och jag tar hand om allt annat såsom tvätt och plock så har vi löst det såhär. Funkar toppen tycker vi.

Här lagar Pär både kyckling, viltfärs och kött. Samt världens bästa råkostsallad som är grym att ha ståendes i kylskåpet. Den funkar till allt. Superlätt att bara plocka fram, den håller sig fräsch i flera dagar till skillnad från vanlig sallad.

Detta är vår nya kökskompis, köksmaskinen från Bosch med extra stark motor. Det medföljer massor av tillbehör såsom degkrok, ballongvisp, multihack och grönsaksskärare. I den här gör Pär både råkostsallad, deg eller blandar köttfärs. Den är hur bra som helst. Och hur snygg kitchen aid är så är tillbehören svindyra. Därför valde vi denna, och jag tycker den är jätte snygg. Framför allt jäkligt rejäl.

Just idag har Cervera en klubbdag för befintliga och nya medlemmar med 20% på ett helt köp med koden: clubfeb17

Och HÄR hittar du vår köksmaskin.

/Marit

 

Blogginlägget innehåller reklamlänkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *