Dagens gympass

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Mina byxor kommer från Nelly och är tyvärr slut, men jag såg att den kortare varianten var på rea nu för 150:- Du hittar dom HÄR

Hejsan

Jag har precis blivit av med träningsvärken från h-vetet i låren. Ni vet när det gör så ont att det det ut som man skitigt påsig när man går. Att ta sig nedför en trapp har varit rena rama tortyren… nä fy fan. Denna värk kom från ett pass jag gjorde i fredags, alltså 5-6 dagar sen. Då förstår ni hur jäkla ont jag har haft om träningsvärken släppte igår. Man tränar ju inte lika tungt på semestern. Och när jag kom tillbaka ville jag ge benen en ordentlig omgång, så jag körde ett betydligt hårdare pass än normalt (note to self: jävligt dum ide)

Dagens benpass som var mer koncentrerad till rumpan var mer normal och såg ut såhär:

Uppvärmning på crosstrainern 10 min (jag brukar böja mig ner varannan minut och bara jobba ben för den där härliga brinnande känslan)

Front squat med viktstång, 10 reps X 4

-Sumo squat på boxar med tung Kettlebell 10 reps X 3

-Upphop med tung kettlebell 10 reps X 3 

-Raka marklyft (tunga) 8 reps X 3

-Benkickar i kabelmaskin, bakåt och åt sidan. 10 reps varje sida X 4 

 

/Marit

3 Kommentarer

 • Hej å tack för träningstips!! har du lust att visa bilder på övningarna för oss nybörjare? 😉
  Tips på hemma-träning mottages tacksamt!!

  • Hej hej.

   Absolut, det kan jag försöka göra. Problemet är att jag alltid tränar själv så jag har ingen som kan fota/filma mig när jag tränar.
   Jag har gjort ett blogginlägg med hemma övningar, men det är ett tag sedan. Kanske ska göra ett nytt om det efterfrågas.

   /Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *