Parasoll, Mandisa

Blogginlägget innehåller reklamlänkar 

 

Parasoll från Lene Bjerre HÄR

Innan vi drog iväg till Cypern fick vi hem detta snygga parasoll från Ellos, designat av Lene Bjerre. Älskar hennes bohemiska grejjer, detta är handgjort i bambu. 

Du hittar alla hennes fina grejjer HÄR, alltifrån utemöbler, kuddar och dekoration…. 

Jag va lite rädd att det skulle kännas ”rappligt” och ostabilt. Men så fel jag hade. Det är riktigt rejält i alla pinnar och strån. 

Till parasollfot fyndade jag en betongkruka på plantagens sommarrea. I den ställde jag en gammal julgransfot (som jag hittade i ladan) och en massa stora tunga stenar (som jag hittade i trädgården) Man tager vad man haver. Sånt är jag bäst på förresten, att lösa problem på super fiffiga sätt.  

Även om inte kvällarna är ljumma som jag helst vill ha dom. Så älskar jag ljuset vi har i Sverige på kvällarna. Att man kan sitta ute länge och det fortfarande är ljust. Man får väl ta påsig dom där tröjorna och filtarna då….. 

/Marit

2 Kommentarer

 • Åh.. Den lilla vita, fina saken på bordet…
  Vart har du köpt den? Skulle även vilja ha en matchande duk om du vet någon? Har letat överallt:)

  • Den lilla vita korallen är oxå köpt på
   Åhléns. Tänkte visa den närmare i bloggen inom kort. Vad menar du för duk, alltså matchande med korallen?
   Hm home har jätte fina tycker jag. Och prisvärda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *