Marres sminkfavoriter

[I samarbete med Kicks]

Rouge/ Färgad dagcreme /mascara

(alla länkarna ovan är reklamlänkar)

Dessa 3 är mina absoluta sminkfavoriter som jag använder dagligen och som alltid får mig att känna mig snabbt fräsch och snygg. Mina ”must haves” alltså.

Rouge är svårt tycker jag, ett bra rouge är inte för rosa, inte för rött, absolut inte orange….. Tro mig jag har testat huuur många som helst. Och jag har flera favoriter bland annat från både Mac och Nars. Men jag återkommer ändå till denna budget variant från Kicks egna sortiment i färgen ”cactus floder” (just nu på kampanj pris)

Jag blir alltid att se sådär fräsch ut som-om-jag-precis-varit-ute-i-lite-kyla fräsch.

Denna färgade dagcreme är det enda jag har som bas till vardags. Förut använda jag alltid foundation varje dag. Sen jag började använda denna har min hy blivit mycket bättre och mer återfuktad, I love.

Sist men inte minst, min aaaabsoluta favorit, mascara från Clarins. Den byter jag aldrig bort.

Jag ville visa er hur bra den verkligen är, så nedan ser ni ett foto där jag målat ena ögat med mascara och ena ögat osminkat. Den öppnar upp och separerar fransarna helt fantastiskt. Och den smular ingenting under dagen.

Hörni, snåla inte in på mascara. Den använder vi varje dag så den tycker jag att vi verkligen kan lägga en slant på. Sen finns set dyra mascaror som ör dåliga också, absolut  men denna kan jag verkligen gå i god för.

Här ser ni den ”fräscha rougen” och om ni tycker jag ser kaxig ut är det för att jag ville visa er mascaran lite bättre, hahaha.

Ha en fortsatt härlig fredag hörni. Här hemma har vi öppnat en flaska bubbel redan, Pärra står i köket och kockar ihop middag. En unge ligger med feber i soffan, dom andra 2 springer omkring och käkar baguette (don’t ask, haha) och jag känner i min kropp att denna stylingvecka verkligen varit en tung sådan med 2 helt tomma objekt, skål.

Men imorgon flyttar vi lite till, hej å hå. Vila får jag göra till jul.

/Marit

4 Kommentarer

 • Gillar verkligen dina tips på skönhetsfavoriter!❤️ Mitt rouge är precis på g att ta slut så ska testa detta! Det enda av dina tidigare favvosar som ej funkat på mig är tyvärr denna mascara?
  Å du den där sopgubbens kommentar om ”grabben din” var nog inget illa ment! Du såg antagligen bara för ung ut för att han skulle säga ”karln din”!

  • Hahaha. Tror du? Får väl hoppas på det då.

   Typiskt med mascaran då. Men just mascara är ju väldigt personligt hur man gillar sin borste har jag förstått. Jag är ju en sån som gillar stora mascara borstar.

   Kul ändå att du gillar mina tips.
   Kram

 • Gillar dina skönhetstips jättemycket! Känns som att du tipsar när du ärligt gillar produkterna ? Har testat after sun från Clarins som du tipsade om, tyckte jättemycket om den!

  • Tack Annie.
   Så är det verkligen. Jag skulle aldrig tipsa lina läsare om saker jag inte tycker om själv. Därför gillar jag mitt samarbete med kicks så mycket. Jag för välja produkter helt själv. Ibland testat jag även saker jag inte tyvker om. Och så låter jag bli att tipsa, simple as that. Ärligt ska det vara känner jag.

   Visst är arter sun:en bra. Verkligen en av mina favoriter i skåpet. Den borde verkligen alla ha inför och efter semestern.

   Kram och tack
   /Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *