Stolen Bell

 

 

[Blogginlägget är i samarbete med Ellos och innehåller reklamlänkar]

Stolen Bell från Ellos.

Om man kan vara kär i en stol så är jag det. Jag hade bestämt mig för att det var dessa stolar jag ville ha i nya huset. Först tänkte jag samla på mig Ikeas gamla ”öglan” stol i plast. Men sen tänkte jag om, och vad glad jag är för det. Den är inte bara skitsnygg, den är såååå skön att sitta på.

Det mörkbruna träet är så lent så lent och stolen känns så rejäl. Vi har köpt 8 st, och det hat jag gjort i omgångar när jag fått tag i rabattkoder. Och faktiskt är det inte så ofta som det är rabatter på möbler. Men just nu är det 20% på dessa. Ord pris är 2499:- för 2 st, men nu kostar dom alltså 1999:- /2 st.

Du hittar stolen HÄR

Nu är det ju tänkt att dom ska stå runt vårat stora matbord som vi beställt av Or design. Men den passar lika bra vid ett av barnens skrivbord…… Jag kanske måste köpa 2 till i natur kanske.

Hoppas ni har en härlig helg finingar. Själv känner jag mig helt slut i kroppen faktiskt. Jag har många tunga stylingar i kroppen nu plus en flytt, jag har jobbat långa dagar och sen hem och fortsatt med flytten. Man blir trött i både huvud och kroppen känner jag. Men nu ser jag slutet ändå.

Sen ska allt packas upp ur alla kartonger i nya huset också förstås, hahaha. Ja herregud va jag ska vila i jul hörni.

Kram på er

Marit

4 Kommentarer

  • Hej Anna

   Nej det har jag inte. Självlärd brukar jag säga, hahaha.
   Nej skönt åsido, jag har jobbat som visual merchandiser i över 10 år och har gått interna utbildningar både på Lindex och Åhlens. Sen har jag även utbildat inom butikskommunikation i leksand en termin.

   Idag tror jag dock det är svårt att få ett VM jobb utan utbildning. Jag har nog haft en väldig tur, och självklart kunskap, som gjorde att jag fick ett jobb utan utbildning. Jag har oxå haft tiren att haft väldigt bra ledare och chefer runtomkring mig som sett min kunsoak mer än ett papper från nån fin skola.

   Hoppas du är nöjd med svaret.
   Kram /Marit

  • Sitsen känns stoppad under rottingen gör den är mjuk och det är träsits under. Väldigt rejäl måste jag säga. Jag älskar dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *