Barpallar

 

[Blogginlägget är ett samarbete med Ellos och innehåller reklamlänkar]

Våra snygga barpallar kommer från Ellos och ni hittar dom HÄR 

Jag ville ha en enkel barstol/pall som inte tog för sig för mkt, om ni förstår vad jag menar. Jag valde en svart pall, fast matsalsbordet och stolarna är bruna, för svart matchar bättre med köket, fogen, bänkskivan och detaljerna. Och det är ju 2 helt olika ställen fast det är samma rum. Det blev verkligen så bra, precis som jag hade förställt mig. Sköna är dom också, sitsen är liksom skålad och formar sig runt rumpilumpan. Dom är rejäla och kom i ett helt stycke levererat, inge skruvande alltså, I like. Ungarna sitter ofta ”i baren” som dom säger och jag sitter också där när Pärra lagar mat, haha.

Hej på er finingar

Hoppas ni hade en härlig nyårsafton. Vi slog ju klackarna i taket och var på vääärldens roligaste fest för 2 av våra närmaste vänner i Gävle som fyllde 30. Festen var på en helt magisk restaurang högst upp med utsikt över hela staden. Igår blev det inte mycket gjort kan jag säga.

Men imorse tog jag tåget tidigt från Gävle till Borlänge och har redan hunnit tömma det sista ur ett hus, träna på gymmet och hämta Levis som ville hänga med mamsen lite. Nu sitter jag och jobbar framför datorn lite och Levis spelar dator med några kompisar. Rätt skönt att börja lite lugnt 1:a jobbdagen efter julledigheten, tänk att jag haft julledigt, helt underbart faktiskt.

Pär har åkt till Linköping för att jobba några dagar så ni förstår väl att jag blev glad när Levis ville komma hit fast det är pappa-vecka. Så ikväll blir det mamma-Levis-mys med tv tittande i sängen, sånt älskar vi.

Kram på er

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *