Knoppbräda

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hejsan finingar.

Idag tänkte jag tipsa er om mina knoppbrädor i sovrummet. Från början hade jag tittat på en betydligt dyrare variant, men eftersom jag tänkte måla om dom så kändes det så himla onödigt.

Knoppbräda (or) från Lagerhause HÄR, 149:-

Knoppbrädorna är från börjar träfärgade, väldigt snyggt det också såklart. Jag har målat om mina knoppbrädor i samma färg som väggen. S4502-y. Den snyggaste och helt perfekt lerigt mörkgrå nyansen enligt mig.  

Jag har satt upp 2 st knoppbrädor bredvid varandra. En knoppbräda är 70 cm lång. Spegeln kommer från em inredningsbutik i Danmark som heter Notre Dame.

Hoppas ni får en fortsatt fin lördagkväll. Jag är helt ensam hemma jag, typ det värsta jag vet. Pärra är på Linköpingskontoret och grabbarna är hos sin pappa. Jag sysselsätter mig med att färga bort fom gråa stråna i min hårbotten, kul måndagsnöje hahaha.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *