Grönt är skönt

Grön topp från Gina HÄR / Skinnbyxor HÄR

Älskar hur toppen tar fram det gröna i mina ögon som ibland annars uppfattas som grumliga, hahaha.

(mina bryn är fortfarande under läkning och smörjs varje dag med läkande creme)

Freeedag, härligt va?

Jag har fått jätte många frågor om denna gröna topp jag hade idag på instastory. Den är sådär härligt slinkig i materialet och så har den små axelvaddar som gör att den sitter så mkt bättre. Den är som en snyggare t-shirt helt enkelt. Och hur snygg är inte färgen då?

Hoppas ni har en mysig fredag. Själv sprang tiden iväg för mig idag och eftersom vi åker till italien tidigt imorgon bitti så skulle jag hämta mitt pass idag, i Gävle. Jag sladdade in med bussen 5 min innan stängning vid polishuset i em. Det är såååå typiskt mig. Både Tessan och min mamma sms:ade på en gång och frågade hur många minuter jag hade tillgodo. Svaret är 3 när jag hämtat ut det. Äh, allt löser sig ju för mig jämt, konstigt nog, hahaha.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *