Helg outfit

[Blogginlägget innehåller reklamlänlar]

Hej babes.

Idag är det fredag och jag är som sagt påväg till Göteborg, först tåg till Arlanda sen flyg. Det kommer bli en rolig helg med våra vänner som har lägenheten bredvid oss på Cypern. När jag skulle börja packa i förrgår (jag har ju som ni vet pack-ångest, alltid) så hade jag inga kläder. Alltså jag hade INGET jag ville ha på mig.

Så igår sprang jag in till Johanna på Gina tricot här i Borlänge, och hon kittar alltid upp med med massa fint. Det blev både byxor, topp och byxdress. Yay!!!

Alltså, detta kan vara bästa snygga- bastoppen jag har. Mjuk och skön och så härlig med den breda halsringningen. Du hittar den HÄR. Den måste du bara ha. 199:-

Och kolla brallorna sen, såååå coola och grym passform. Du hittar dom HÄR. Jag har stl 36. Dom är lite kortare, man ser tyvärr inte det i den runda spegeln. Älskar sömmen fram. 299:-

Ni ska få se byxdressen på i helgen. Jag har faktiskt letat efter en byxdress som inte ser för ”ungdomlig ut” ,nu lät jag ju som en tant, hahaha, men ni fattar. Jag vill att den ska kännas festlig men ändå snygg.

Nu tänker ni ”ska hon säga som sprang runt i paljett kostym och bh på nyår” Jaja, jag fattar, men ibland vill man inte se ut som 23 och inland vill man, haha.

Jag insåg också att alla mina partyklackar var i Gävle så jag fick köpa ett par nya sådana också, gud va jobbigt, haha.

Hoppas ni får en fin helg raringar. 

3 Kommentarer

 • Åå så snyggt jag har dessa i svart så snygga köpte även en svart blus på Gina med puffärmar så snygg , jag har också letat efter en byxdress som mer ser lite kvinnligare ut , köpte du din på Gina , var in och tittade fans en hel del hade velat haft den med spets i ryggen . Väntar på spänning ?? Ha en mysig helg kram PS hittade en skit snygg soffa i sammet på jotex

  • Hej Anna

   Nu ligger ett nytt blogginlägg med byxdressen uppe. Oohhh den blusen måste Jah kolla in. Jag älskar puffärm, men ibland känner jag mig stor på nåt konstigt sätt.

   Oohhh vilken soffa har du hittat. Vi köpte en ny soffa nu i helgen. Det blev en Petito från Furninova.

   Kram på dig
   Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *