Längtan

Hej på er

Fredag idag och ääääntligen får jag träffa HAN igen. 6 dagar sen nu och vi har inte hunnit prata mycket alls med varandra under veckan. Pär har haft fullt upp på mässa och möten och sånt där tjafs. Ni kanske tycker jag är skit fjantig men jag blir sååååå längtig. Jag blir ju lika efter barnen, sådär så det gör ont i hjärtat, och så blir jag alldeles gråtig liksom. Så jobbigt att vara en sån dr känslomänniska ibland. 

Jag sitter på tåget mot Arlanda, vi ska till göteborg i helgen och hälsa på vänner. Som tur är har vi bokat hotell, hahaha. Hur skulle det annars gå? Pär möter upp mig i göteborg eftersom han redan är på plats. 

Vill bra mysa in mig i hans varma famn och känna hans lukt och hans läppar mot mina. Alltså, vi är verkligen lika kära nu som när vi först träffades för 6 år sedan. Och så tänker vi fortsätta vara….

Idag är det 1 år sedan vi åkte på bröllopsresa till Maldiverna, den mest magiska resa vi nånsin gjort.

Jag skulle åka tillbaka alla dar i veckan. Jag brukar gå in på instagram och kolla vad som händer där, centara rash fushi, maldives. Så roligt att se. Maaagiskt var det.

Det var ju meningen att vi skulle åka iväg på en långresa även denna vinter, men massor av jobb har kommit emellan, så kan det va ibland. Men shit va jag längtar efter sol nu. 

Han❤️

/Marit

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *