Micronålsbehandling

En väldigt osminkad bild. Men jag ville visa er att denna skinroller, även kallad microneedling, funkar så bra. Alltså jag älskar den. Jag kör 5-7 dagar sen håller jag uppe i lika många dagar innan jag börjar rolla igen varje kväll.

”Microneedling är en hudföryngrande behandling som kan göras i hemmet eller på klinik. Med hjälp av en Skin Roller (även kallad dermaroller), som penetrerar huden med en mängd mikronålar och skapar tusentals mikrokanaler, orsakas en kontrollerad skada i huden. Detta stimulerar elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess. Resultet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud”

Swiss clinic har olika mickronålsbehandlingar

Jag har Skin Renewal, men den senaste nyheten är Skin Revival som egentligen är samma behandling med rollern men cremen du har på efteråt innehåller Hyaluronsyror.

Just nu är det 100:- rabatt på Skin Revival.

Alltså jag verkligen ÄLSKAR behandlingen och jag märker redan stor skillnad på lyster och mindre porer i hyn efter bara en månads användning.. Jag har aldrig riktigt haft någon problemhud med tex acne, men självklart har jag märkt att min hy åldrats senaste åren. Jag upplever att min hy tappat lyster, fått mer och mer rynkor samt att min hy känns slappare på vissa områden tex under hakan. Jag tänker inte hymla om att jag vill hålla min hy ung och fräsch så länge som jag kan. Därför jag också är väldigt noga med både rengöring och bra ansiktsvård.

Det är viktigt att man följer alla rekommendationer eftersom det ändå är en mikronålbehandling man gör i hemmet.

”Som alltid vid behandling med mikronålar är renlighet minst sagt betydande. Tänk på att alltid behandla på en torr, frisk och rengjord hy. Säkerställ att din Skin Roller är steriliserad och fri från bakterier” 

Köp till den antibakeriella sprayen för en billig peng vill jag tipsa om.

Jag är riktgt imponerad av alla produkter jag hittills testat från Swiss clinic och jag är väldigt glad över vårat samarbete. Jag skulle aldrig och jag kommer aldrig tipsa er om nånting jag inte själv använder eller kan stå bakom.

Just håller jag på att testa deras hår serum som jag läst så mycket bra om. Och eftersom jag tappat så mycket hår i peroioder ska det bli jätte spännande. Självklart återkommer jag med en recension.

Ställ gärna frågor till mig om ni undrar något om detta

/Marit

 

3 Kommentarer

 • Heej! Jag har också den men har funderat lite över behandlingen för vissa micronålsbehandlingar ska man köra en gång i veckan. Jag flagnar på vissa ställen efteråt, gör du det? Vågar liksom inte köra flera dagar på rad för jag är rädd att skada huden eftersom den flagnar .. 😛
  Du kanske har bättre koll än mej haha!
  Kram och tack för grym inspiration!! // Jenny

  • Hej Jenny.

   Jag kan oxå bli väldigt ”stressad” i huden undertiden jag behandlade i början. Men lärde mig ganska snabbt att det är extremt viktigt med hygienen. Väldigt rengjord torr hy, sen kan jag skölja av rollern i vatten efter bara några ”drag” i ansiktet undertiden jag rollar. Och detta för att inte få in döda hudceller. Sen rengör jag noga rollern efteråt samt smörj in ansiktet rikligt med cremen efteråt.
   Jag låter helt bli nattcreme under dagarna jag behandlar.
   Sen jag blev noggrannare med rengöringen har min hud inte reagerat lika starkt.

   Hoppas du fick lite mer svar nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *