Arbetsplats

 
 
Hej på er
 
Idag har dagen varit betyyyligt bättre. Jag har messat lite med en av mina allra klokaste vänner, Ellie, som också är lärare. Skönt som tusan att ha sådana vänner nära. Hon skickade över en bild på en text från Jesper Juul, klok text om att envisa barn växer upp och låter ingen sätta sig på dom i vuxen ålder “heller”
Men nog så jobbigt att vara förälder till dessa barn, phu.
 
Visar en bild från vår arbetsplats där jag just nu sitter och skriver. Den anänds flitigt av både mig och Pär. Det är min vän Magda, som gjort fixat iordning den med byrå och bänkskiva. Det är hon som bott i huset innan oss. Stolarna är fantastiska, liknar en design stol från Bröderna Wigells. Dom är faktiskt loppisfynade dom också. Älskar sånt…..
 
Imorgon är det fredag, då brukar det vara full fart på jobbet och så brukar jag klä sig lite extra fredagsfräckt, undrar vad det blir imorgon, hmmmm.
En gång hade jag såpass urringat att chefen höll mig på kontoret hela dagen, hahaha.
 
/Marit
 
 
 
 
 

1 Kommentar

  • ibland behöver man de där samtalen. ?? hoppas du hittar något snyggt och fräckt tills imorgon 😉 och en sak till, jag hade låtit dig få vara i butiken, för din tuttisar är grymma!! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *