Lördagstulpaner

IMG_1549IMG_1547

Jag älskar att jag kan gå ner alldeles nedanför vår lägenhet och köpa snittblommor. På torget utanför vårat hus står han. Går man 10 min till ner till centrum så finns det ännu mer utbud av snittblommor. Gävle är en lagom liten/stor stad tycker jag. Ett bra utbud av restauranger och uteställen.

Helgen har varit skit rolig rent ut sagt. På fredagen hängde jag och Pär med vår killkompis TP (Thomas), han är precis som vi. TP lagade mat och vi drack massa gott vin. Vi har alltid galet roligt ihop, vi tre, och jag är lika bra kompis med Thomas som Pär är, vilket är så jäkla skoj.

På lördagen tog vi en champagne brunch på stan efter benpasset på gymmet. På eftermiddagen hade jag en tid Studio Plaza, en riktig lyxlördag med andra ord. Och på kvällen gick jag, min frisör, Stina och hennes kollega Johanna på vår favorit restaurangen Nästet och åt fantastisk mat. Sen avslutade vi natten med att möta upp Pär och TP och dansa tills fötterna värkte och svetten rann. Messade med min Stina idag och både jag och hon har varit super trötta och lovat varandra att nästa gång hoppar vi över shotsen, hahaha.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons

Annons

Annons