Bröllopsklänning

image image

image

image

Mina två underbara tärnor, Martina och Julia

image

Jag, Martina och Stina (titta vilka fina lockar min Stina gör på mig) 

Gårdagen va helt fantastiskt rolig, en riktig skrattfest. Jag har ont i kinderna idag, älskar när man har det dagen efter. Då vet man verkligen att man haft en underbar dag.

Jag, Martina och Julia åkte tidigt på morgonen från Dalarna till Västerås och till Ruths på klänningsjakt för att vara där när dom öppnar. Det var ändå fullt med folk när vi kom och jag förstår varför. Servicen var toppen och kvinnorna som jobbade där var så kunniga. Och vet ni? Jag har hittat min klänning, det var faktiskt den allra första bröllopsklänningen jag provade. Det är inte den som är på bilden högst upp, även om den var otroligt vacker. Men klänningen jag hittade satt så otroligt fint på kroppen och spetsen är så mjuk och vacker. Och fallet på klänningen var magisk. Jag kommer göra endel ändringar på den dock, mer hud såklart.

Det var såååå himla kul att prova klänningar och både Martina och Julia var ju så jäkla roliga. Endel klänningar fick jag knappt upp över midjan förrän Julia kikade in bakom draperiet och skrek NEJ eller FUL, hahaha. Och söta Martina står och hummar med fingret på läpparna, då vet jag att det INTE är bra.

På kvällen kom det hem lite fler kompisar till oss och drack bubbel vid köksön innan vi gick ner till favorit restaurangen och åt middag. En helt perfekt dag med andra ord.

Idag sov vi länge, det behövdes kan jag lova. Sen gjorde Pär brunch till oss innan tjejerna åkte hem till Dalarna igen. Nu ligger jag och Pär i soffan och har en sån där underbar mysig söndag film och gos.

/Marit

 

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *