Ny liten vas

IMG_1877 IMG_1886 IMG_1896

Visst är min nya lilla vas superfin, turkos och härlig. Från Åhléns såklart. Känns väldigt “vårig” Längtar som tusan efter vår nu, gör inte ni?

Pär har legat i influensa hela långa veckan. Skittrist, både för honom och för mig, hahaha. Det betyder ju brist på massa saker. Sex, mys, god mat, Pärra-skratt och sånt där ni vet. Jag har såklart tagit hand om honom när jag inte varit på jobbet. Servat med honungsvatten och kalla handdukar på pannan.

Han mår liiiite bättre nu och vi sitter i bilen hela familjen påväg upp till fjällen. Vi tog en föräldraledig vecka nu innan påsk och ska bara mysa med varandra och åka skidor uppe i Vemdalen. Hoppas bara vi andra håller oss friska nu.

Jag vill bara passa på att säga massa tack för responsen i förra inlägget om pms-helvetet. Tack för mail och hälsningar från er. Skönt att höra att jag inte är ensam och att det finns hjälp att få. Jag ska kolla upp era tips. Massa kramar till er. TACK!!!

/Marit

2 Kommentarer

 • Åh, vad härligt! Vi var i Vemdalsskalet och en dag i björnrike v.10. Jag lääängtar tillbaka! En av de bästa skidsemestrar vi haft. Hoppas ni håller er friska så ni får en mysig vecka tillsammans!!
  Ang förra inlägget känner jag såå igen mig. Jag är ett monster under mens och ägglossning. Skönt att det finns fler på ett sätt för annars känner man sig nästan sjuk i huvudet haha
  Kul att du börjat blogga igen. / Jenny

  • Vi älskar Vemdalen. Vi åker hit så ofta vi bara kan under skidsäsongen.

   Ja, jag tycker själv det är jätte skönt att höra att msn inte är själv. Känslorna i kroppen är verkligen hemska under dessa dagar. Det ska inte behöva vara så.

   Tusen tack, Jenny.
   Kram/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons

Annons

Annons