Hall rensning

IMG_2677 IMG_2649 IMG_2663 IMG_2678

Att rensa hallen på dom allra tjockaste vinterplaggen ger mig lika mycket vårkänslor som att bygga bikinishop på jobbet som jag faktiskt också gjort de sista dagarna. Pälsen får hänga framme ett litet tag till utifall det kommer någon mer köldknäpp, men jag tror ju knappast det. Det är nästan så jag låter den hänga framme endast för att inte jinxa det, hahaha. Det var i måndags jag tog tag i stora rensare dagen, jag får en sån skön känsla efteråt jämt. Som efter en riktig storstädning ungefär. Rensade både hallen och massa skåp i köket.

(Gud va mina klackar behöver lite kärlek och omtanke ser jag nu, hahaha. Jag är så dålig på det. Köper dyra skor utan att ta hand om dom, skäms på mig)

Snart börjar Åhlens uteliv komma in i varuhusen, och det är verkligen huuur kul som helst. Jag älskar mitt jobb liiite extra när jag får bygga den utelivs-kampanjen. Hängmattor, dynor, utemöbler, lyktor och vinglas i plast. Längtar så jag nästan spricker. Knasigt va?

Idag var jag och Pär förbi Mange och grabbarna. Det slutade med att Levis följde med hem. Han hade ett av sina raseriutbrott om gud-vet-vad, svinsur på Mange och Maximilian var han i alla fall. Så han följde med oss hem. Jag får så dåligt samvete ibland. Massa blandade känslor, jag vet ju hur drygt det är att vara själv med grabbarna när dom bråkar eller när Levis blir sådär helt jävla omöjlig att man bara vill ruska vett i honom. Det var såklart helt ok för Mange att han följde med oss hem, annars hade jag såklart aldrig sagt ja när Levis ville. Nu fick vi en mysig kväll ihop, vi badade badkar, jag och han. Och åt en god middag som Pär lagade (såklart) Han blir som en helt annan unge ibland. Ikväll var en sån kväll, och dom är underbara.

/Marit

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *