Solsken i huset

IMG_2761 IMG_2763

IMG_2783

Vilken dag och kväll det var igår…… Finns det något bättre än att komma hem till huset när solen skiner. Jag älskar att det är ljust när jag kommer hem från jobbet om dagarna numera.

Solsken hela dagen och en härlig fredags stämning på jobbet. Glada goa kunder och kollegor, det är något speciellt med fredagar ändå. Jag jobbar ju inte helger som många utav mina kollegor, men det är ändå en speciell stämning när fredagarna kommer. Mycket på grund av våra härliga kunder som är så gulliga och glada. Jag älskar att få höra hur mycket dom tycker om att besöka oss gång på gång för att vi allihopa är så glada och duktiga. Det gör oss så otroligt glada, och då älskar man sitt jobb ännu mer.

Sen fick jag tyvärr hämta en febrig Maximilian hos min mamma så vi fick boka av bordet vi hade på Oléarys i stan. Vi skulle ju sitta och heja fram Leksand såklart. Nu fick vi göra det hemma i soffan, och jäklar va bra det gick. Alltså jag skrek lika mycket som Pär brukar göra när han tittar på sitt Brynäs. Jag blev så jäkla glad och stolt över vad dom gjort och åstadkommit. Det ska ju nästan vara omöjligt att vinna med den skottstatistiken som var. Jag har absolut inget stort hockey intresse men det har vuxit fram mer och mer sen jag träffade Pär som är så OTROLGT hockey intresserad. Han har ju även spelat i nästan hela sitt liv, så det blir väl så antar jag. Sen är det nåt speciellt när man bor här i Dalarna, man hejar på Leksand när man bor här, så är det bara. Sen har jag vänner vars män både spelar och har spelat i laget. Det ligger nära och varmt om hjärtat liksom. Heja Leksand, fy farao va glad jag är. Nu får jag dra på mig Leksand tröjan nästa år när dom  möter Brynäs, vilket är bland det bästa jag vet, hahaha. Pärs profilbild på Facebook är ett foto på just det, jag i min tröja och han i sin Brynäs tröja innan en match mellan dom 2 lagen.

Nu blir det gymmet för mig och “lyxträning”. Kallar helgträningarna för det när jag inte behöver skynda mig som på luncherna. Utan jag kan göra den där extra repetitionen eller övningen om jag vill. Thea och Levis vill till skatehallen och Pär och Maxen stannar hemma och vilar sig lite så hoppas vi att Max fortsätter vara feberfri. För då blir det lite mysmiddag med vänner här hemma ikväll.

/Marit

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *