Nya träningskläder…..

image image image

Nya träningskläder är ju så härligt. Jag klickade hem lite nytt i måndagskväll och idag låg dom i brevlådan. Snabbleverans gillar jag jätte mycket.

Jag hade inga gråa träningstights i garderoben så därför ville jag shoppa lite. Tycker mina köttiga lår syns bättre i dessa, hahaha. Jag gillar att vara “bitig” och jag strävar absolut inte efter någon slank form. Nej, former och kurvor, det gillar jag, och rejäla muskulösa lår, det finns inget hetare på en kvinna tycker jag. Jag är inte så mycket för det där “glappet” mellan låren som endel gillar som ni kanske hör, haha.

Dessa byxor kommer från Rönisch. Jag har ett par svarta från samma märke och jag upplever att dom är lite små i storleken. Färg är jag dålig på i vanliga fall men på gymmet älskar jag det. Detta linne kommer från Adidas, det är inbyggd sport-bh och därför tog jag lite större storlek, det hade jag inte behövt. En M hade räckt gott och väl. Men jag tycker just sportmärken är så varierande i storlek. Kläderna är köpta på Sportamore.se

Det vita linnet från Nike är ett av mina favoriter. Det är nät på ryggen och därför kan man ha färgglada sporttoppar under som syns igenom. Jag tycker om att känna mig snygg på gymmet, det blir ju liksom roligare då.

Sen måste jag bara säga att jag ÄLSKAR mina trådlösa hörlurar. Det är sååååå skönt att slippa den där sladden som hänger och flänger överallt. Eller det där svettiga fodralet med Iphonen i på armen. Jag fick mina av Pär, och han köpte dom på Elgiganten för ca 800:- Ljudet är grymt, hur bra som helst. Batteriet räcker ungefär 3-4 pass.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *