Grillkväll

IMG_3360 IMG_3374 IMG_3403 IMG_3412 IMG_3431

I morse vaknade jag och Pär och kände “livet i oss” Ni vet, solen sken, inga väckarklockor eller sura ungar hade väckt oss. Vi bestämde oss för att ta en morgon PW i solen innan brunchen. Men först sms:ade vi några vänner och kollade om vi inte skulle grilla till kvällen. Det tog inte lång stund innan svaren ramlade in “självklart”

Spontanmys är det bästa som finns.

Vi slängde på oss träningskläderna och gick ner till barnen som satt i soffan, vi berättade om kvällens festligheter och alla 3 jublar. Sen berättar härliga Levis att han tror minsann han hört oss “sexa” inatt (hans egna ord för vuxenmys). Konstiga ljud hade i alla fall väckt honom mitt i natten förklarade han. Den ungen får mig att gapskratta flera gånger i veckan, Ungefär lika många gånger som han får mig att skrika av ilska tror jag, hahaha. Jag tror endel av er förstår vad jag menar. Han är en unge som det är lite mer utmaning att vara förälder till, en unge som gör jobbet lite mer krävande, lite mer jobbigt, men också lite mer härligt emellanåt. Lite mer av allt kan man säga.

Efter powerwalken och brunchen åkte vi in till byn och handlade mat allihopa, vi tog även en vända till blomsterträdgården för att köpa lite blommor och kryddor som jag och Thea senare planterade. Älskar äntligen få gå ut på verandan öppna dörrarna till balkongen med tillhörande utesoffa (bästa bygget gjord av pallkragar) och ute kök (gjord av ett gammalt skrivbord). Det är heeelt fantastiskt på den sidan. Sol hela dagen och ett lugn som är helt magiskt. Busar ungarna på gården, tex hoppar studsmatta och skriker så hörs ingenting dit. Tycker faktiskt det är jätte skönt. Jag tror inte jag skulle kunna njuta lika mycket annars av att ´bara ligga ner och sola.

Ikväll var vi 4 familjer, 8 vuxna, 12 barn (pluss några extra barn i form av kompisar till barnen) som grillade, drack vin och hade det helt fantastiskt. Jag älskar att ha huset fullt i männsikor, äta mat, skratta och umgås. Det älskar vi allihopa i vår familj. “Lugn och ro” är inte riktigt vår melodi, hahaha.

Hoppas ni haft en lika fantastisk dag som vi i solen som vi. Imorgon ska barnen till sina andra föräldrar och jag känner att vi riktigt kranade ur det sista myset idag med dom. Härlig känsla…….

/Marit

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *