Axlar

image

image

Axlar, jag älskar axlar. Och fan va svårt vi tjejer ska ha för att få till dom då….. Men när dom väl sitter där då jäklar. Jag hittade en gammal bild på mig själv på gamla bloggen för några dagar sen och då var axeln helt platt. Det är kul att se sådana förändringar tycker jag. Men den främsta förändringen är såklart att jag ÄR mycket starkare i hela kroppen. Jag orkar mycket mer nu än förr, och min hållning är betydligt bättre. Jag älskar att vara stark har jag kommit på.

Här är bilder från lördagens axelpass. Jag passade på att filma två av mina favorit axelövningar nu när jag hade Pär med mig (jag tycker jag gör så roliga ansiktsuttryck, ignorera dom)

Den ena kallar jag för solen och det hittade jag hos Lofsan, hon har riktigt bra tips på övningar tycker jag. Solen är riktigt bra eftersom hela axeln tränas i övningen. Den andra när jag för armarna utåt sidorna och sen ihop har jag snott utav en av biffarna på mitt gym. Jag har lagt märke till att han blivit riktigt grov över axlarna sista 6-8 månaderna så jag snackade lite med honom och han tipsade mig om sina bästa övningar. Den här brukar jag avsluta mina axelpass med för att riktigt kräma ur det sista liksom….. Det är för övrigt ett väldigt bra tips, kika på vad dom riktigt vältrande killarna gör för övningar på gymmet och härma dom. Det funkar oftast väldigt bra och dom killarna har oftast tränat flera flera år och vet vad som funkar.

Hej hopp på er, nu ska jag mysa med Pär. Imorgon väntar en jobbig dag, jag berättar mer om det sen……

/Marit

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons

Annons

Annons