Weddingshoes

IMG_3783

IMG_3774

IMG_3807

IMG_3815

IMG_3839

IMG_3823

Här är dom, mina och Pärs bröllopsskor.

Funderade ett tag om jag skulle låta bli att visa dom, men bestämde mig sen för att det vill jag visst. Vi är så jäkla nöjda båda två. Mina klackar är precis som jag önskat. Höga, sexiga, med snörning och lagom “boho:iga” Jag hittade dom på här på Zalando och dom kommer från märket Mai Piu Senza. Jag måste gå runt lite i dom såklart, sen ska jag klacka om dom innan bröllopet så dom blir mindre “hala” i klacken. Kommer självklart köra tricket med att smörja in fötterna med Voltaren på dagen D. Jag tror dom kommer bli helt fantastiskt snygga till min klänning, det känns verkligen så är jag lägger en bit spets från klänningen bredvid. Bruna ben och ljusa naglar till såklart. Älskar att det står Made in Italy på baksidan, där görs ordentliga skor minsann.

Pärs ascoola skor kommer från Sneaky Steve Shoes, Pär har flera par därifrån och han har spanat på dessa länge och slog till nu i veckan när han var och jobbade i Göteborg. Kul att vi båda två hittade skor samma vecka. Visst är dom snygga. Dom kommer bli perfekta till hans fina kostym…..

/Marit

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *