Klänningen

image

Min bröllopsklänning, som jag älskar den. Den blev till sist precis som jag ville ha den. Varför inte köpa en klänning som är bra från början tänker kanske ni?

image

Jo, det kan jag berätta. Ovan ser ni bilden från allra 1:a gången jag provade klänningen (det var faktiskt den 1:a klänningen jag provade) Den satt som en smäck på kroppen, och jag provade såklart ett gäng till. INGEN kändes som den. Spetsen är så mjuk och följsam och jag tycker färgen och spetsen är så otroligt vacker. Enkel men ändå inte på nåt vis. Grejjen var ju den att jag tänkte ju faktiskt beställa en klänning från Australien för en mindre förmögenhet, men min Julia sa att du måste ju åtminstone prova nåt innan du beställer. Och tur va väl de, tänk om jag beställt hem nåt som var snyggt på nån liten ytte-pytte modell och sen inte på mig. Nej, då bestämde jag mig för att den här blir det. Jag känner ju mig ashet i den, MEN vi måste göra lite förändringar så den blir lite mer Marre-smarre

image image

Här har vi bara vikt in kanterna i ryggen och håller på att diskutera min slits som inte var självklar från början, jo för mig var den det. Men Aytan på Ruths i Västerås va inte lika upphetsad som jag och hon var osäker på att spetsen skulle hålla. Vi provklippte och jag fick min slits, hahaha. Dom har varit helt fantastiska faktiskt. Och sömmerskan är helt otroligt duktig, hon klippte fsktiskt min slits när jag stod och hade klänningen påmig. Sen min lilla “bridezilla-light” grej som hon också fixade galant. Sydde in och rättade till, helt fantastisk service. Jag ville ha en klänning med lagom urringning, öppen rygg och lite ben. Och jag fick allt. Och jag älskar att min klänning bara finns i ett exemplar

image

Ser ni hur hon plockat fram spetsen mot ryggen när vi öppnade upp? Små vackra detaljer som gör helheten sådär jätte bra

imageimageimage

image

Att plocka bort fodret under var nånting jag kom på när slitsen var gjord och jag tyckte det blev jätte bra med benen som syntes igenom.

imageimage

Pär tyckte min klänning var så vacker. Han sa det flera gånger i kyrkan.

imageimageimageimage

Foto: Malin Lindholm

Just nu är klänningen på lite spa eller ska jag säga mun mot mun metoden hos kemtvätten. Den va extremt skitig längst ner och hade diverse fläckar utav drinkar, rödvin och bubbel både bak och fram, hahaha. Så dom på kemen visste faktiskt inte om den skulle bli helt ren igen.

Jag skulle ju kunna göra hur många blogginlägg som helst om bröllopet, men jag inser att jag snart måste ge mig, hahaha. Snart tröttnar ni väl på mig. Kanske bara nåt litet till, sen ska jag ge mig, lovar……

/Marit

8 Kommentarer

  • Åh tusen tusen tack. Jag är så glad över att klänningen blev så bra som jag verkligen hade tänkt mig.

   Kram /Marit

 • Men alltså WOW Marit! Vad snygg du är! ?❤️ Vilken dröm att fota! ? Underbara bilder! Finaste ni! Och VILKEN klänning sen! Alltså jag dör! ?????❤️ Och du! Vi ( jag ) kan inte få nog av inlägg från bröllopet! ??????? superkul! Verkligen! Tack för att du delar med dig!
  Du är ju en av de första “bloggerskorna” jag började följa! Englas showroom, Julias vita drömmar och Marits vita skrin! Hejja dig! ??❤️

  • Vilken underbar hälsning och vilka härliga ord. Tack fina du. Och va bra att du gillar att läsa om bröllopet, känns inte som om jag får nog att lägga upp bilder heller. Jag har ju så många vackra foton och känslor som vill ut.

   Kram och tack igen
   /Marit

 • Åh, kan det möjligtvis vara så att du kollade på en klänning från grace loves lace kanske?! ?
  Som jag skrev förra gången jag kommenterade så planerar jag också bröllop om ett år och har TOK-fastnat för en klänning (VIOLET) från dom i Australien.. Men känner som du kände, TÄNK OM den inte är sådär fin när den kommer hem?
  Det blir att ragga klänning på hemmaplan!
  Det blir btw INTE för mycket om bröllopet, bara såå roligt att få läsa och se allt!?
  Kram Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *