Parmesansås

DSC00214

DSC00202

DSC00172 DSC00167

Min Pär ÄLSKAR att laga mat, och jag älskar att äta mat. Skit bra combo tycker jag.

Jag är inte så förtjust i att laga mat själv, jag tycker mest det är stressigt och lagar jag mat kan jag sätta igång att städa hela köket samtidigt eller tvätta nere i källaren eller rensa bland kökslådorna, jag har helt enkelt svårt att “bara” laga mat. Hoppas det finns fler som jag……

Pär däremot slappnar av totalt i köket och tycker det är toppen att stå där och filosofera samtidigt som han lagar fantastisk mat. Det är hans avkoppling och han får mer än gärna koppla av varenda dag, hahaha.

Pärras parmesansås är älskar av många fler än mig och det blir sällan något kvar i skålen efter en middag. Den passar superbra till alla typer av kött eller grillat.

  • 1burk creme fraiche
  • 1/2 klyfta vitlök, solo (motsvarar ca 1,5 vanlig vitlöksklyfta)
  • 1,5 dl riven riktigt bra parmesan
  • Salt och peppar
  • Lite färsk hackad timjan

Hoppas ni testar denna sås, berätta gärna vad ni tycker för oss.

/Marit

7 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *