Bröllopsresa

image imageimage image image

imageimage

Tulum i Mexico, jag har blivit kär.

Jag och Pär har spenderat ganska många timmar framför datorn för att titta på bröllopsresor (nej vi har inte bokat ngn ännu, vi är jätte sena) Vi har tittat på allt ifrån Bora Bora, Malaysia, Maldiverna, öar utanför Thailand och kryssningar runt Västindien.

Men nu har jag liksom hittat “my place” ett litet ställe i Mexico som heter Tulum. Det ser sådär härligt hippie-chict ut att msn nästan dör. Och hotellet nomad ser ut att vara taget ur en härlig inredningstidning. Jag tror typ jag har bott där i ett tidigare liv, så kär blev jag. Som att hitta hem på nåt vis.

Man bor i “lyxtält” eller små stugor alldeles på stranden, sitter och gungar i baren eller chillar i en hängmatta på kvällen.

Det är bara ett liiiitet problem, hotellet har ingen pool, och min Pär ÄLSKAR pool mer än havet. Så vi måste liksom kompromissa lite. Han vill ju helst åka på lyxkryssning och besöka så många städer och platser han bara kan. Det är inte riktigt jag, jag tror jag skulle känna mig instängd på en båt. Och det är inte bra, hahaha. Jag måste ha fritt omkring mig.

Sanningen är den att Pär hade nästan planerat klart vår bröllopsresa när jag kom och la mig i. Han skulle överraska mig, tur som fan att jag prompt ville veta vart vi skulle, hahaha. Tänk om jag fått paniiin på båtfan. Bara fått titta på havet utan att kunna bada i det när jag vill, nä de går int.

Sen har vi ett annat alternativ som båda gillar också. Och det är att göra en kombinations resa till Maldiverna och Dubai. 4 nätter i Dubai och 9 nätter i Maldiverna. Just nu är vi överallt och kollar.

imageimage

image

Nu vill vi jätte gärna ha hjälp av er som antingen varit i Mexico i jan/feb, hur är vädret? Nån som varit i Tulum, gillade ni stället. Maten? Människorna?

Alternativt om nån varit på Maldiverna/Dubai? Vi tar just nu emot ALLT.

Maila om det är krångligt att lämna kommentar: Marit.orrebo@hotmail.com

/Marit

 

8 Kommentarer

 • Jag älskar Dubai, inte allt för lång flygresa, bra kombo av bad och stad…
  Icke att förglömma, enorma shoppingcenter med allt från Forever21 till Prada.

 • Rekommenderar Mexico varmt!!!
  Var där 2 veckor i januari i år ( bara nån mil från Tulum faktiskt!) på bröllopsresa och hade det toppen!
  Vädret var, i mitt tycke, perfekt. Sköna dagar med ca 27 grader o behagliga kvällar! Ingen kofta behövs direkt! Självklart hade vi nån enstaka dag med mulet o lite regn men vad gör det!?!
  Mexikanarna är ett trevligt folkslag, hjälpsamma o lättsamma….
  Flygresan var lååååång….. Men vi köpte första klass så det gick riktigt bra ändå!
  Lycka till med sökandet av resa!

  • Gud va glad jag blir att du skriver detta. Shir va vi velar, haha. Vi ska skriva för/emot listor för både Mexico och Maldiverna har vi bestämt nu.
   Tack 🙂
   /Marit

 • Varför inte kombinera lyxkryss med dubai eller Maldiverna. Vi åkte med Harmony of the Seas och jag lovar du kommer inte känna dig instängd ?. Sen får man gå i-land och bada i havet beroende på vilken resa ni bokar ,. Den ligger för ankar oftast hela dagarna.

  Lycka till!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons

Annons

Annons