Kappor

 

image

Fuskpäls HÄR, hallonröd kappa HÄR, grå kappa HÄR, svart klassisk kappa HÄR, beige rock HÄR.

Hösten är här och då får man börja använda kappor igen, älskar kappor. Jag köpte en ny förra året, en ljusgrå. Den får såklart hänga med även denna säsong oxå. Sen har jag en svart gammal trotjänare som jag haft i typ 7 år som jag aldrig tröttnar på…

Men jag är såååå sugen på en kappa i färg. Hallonröd som den på bilden, eller turkos kanske…. Och en till fuskpäls. Jag har en äkta päls efter mamma, men alltså den är så otroligt varm att man bara kan ha den när det är riktigt riktgt kallt.

Här har jag letat på en rabattkod 345425

30% på din dyraste vara. Gäller tom 18/9

/Marit

Taggar
,

5 Kommentarer

  • Fina allihop! Varför är garderoben alltidför liten?
    Marit jag behöver ställa en liten fråga till dig, och har du lust får du gärna tipsa mig. Jag ska nästa vecka på kalas till min sambos kollega. Kalaset är STORT, äger rum i en park, och åldrarna är ju blandat gammalt och ungt men snittåldern kommer väl ligga på 50 lika så värdarna fyller femtio. Kalaset är jag noll sugen på att gå.. Haha känner mig så tråkig, men känns bara obekvämt! Därför känner jag att om jag åtminstone kan komma fram till något bra att ha på mig så kanske det hela kan kännas lite roligare, att känna sig snygg och något glas vin kan ju nästan rädda upp det mesta tänker jag! Kalaset är ömsom ute, ömsom på uteveranda. Jag själv är 25 år, vill ju både vara lite kickt snygg och inte frysa! Känner att om det är nån som kan lösa den kombon så är det du! Kram!

  • Jag köpte en kappa i januari i år, den har jag inte använt mycket då vintern var kort i Skåne och jag var hemma i tre månader och då blev det mer vinterjacka så barnen och jag kunde hitta på skojigheter. Jag längtar efter att få använda min kappa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *