Legoförvaring

image

image

image

Legot är *självklart* färgsorterat 

image

Ett utav mina bästa DIY projekt.

Utav Ikeas trofast serie har vi byggt en lego förvaring med en skiva uppepå där man kan stå och bygga. Vi har även satt hjul på den så den blev mobil och man kan flytta ut den i rummet om det är fler som vill stå och bygga.

Jag minns att det tog mig och Maximilian flera kvällar när vi skulle färgsortera allt. Men så värt det. Eftersom grabbarna tycker det är mycket roligare att bygga när man hittar “rätt” bit på en gång.

/Marit

5 Kommentarer

 • Men Gud vad smart byggt! Min son leker oxå med lego och vi tänkte köpa ett skrivbord och sätta hyllor på väggen men förvarningalådor. Men det där såg mycket smartare ut, va det svårt att få till? Vilken bänkskiva köpte ni? Med vänlig hälsning, Amanda

  • Hej Amanda.

   Det var busenkelt stt få till faktiskt. Och som sagt jätte smart lösning för alla små legobitar.
   Vi bor ju på en stor gård med en verkstad på tomten så jag hittade faktiskt bänkskivan där. Men vilken som helst i rätt mått funkar ju. Åk till typ Bauhaus så hjälper dom dig.

   Kram kram Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *