Nya träningskläder och kortisonsprutor

image

Tights HÄR / Linne HÄR / Träningsväska HÄR

image

Jag har köpt lite nya träningskläder från Nelly. Gillade byxorna riktigt mycket med den rosa beiga färgen, och linnet har min favorit skärning med hög halterneck och med brottarrygg. Gillar oxå att det är inbyggd sport-bh. Både byxorna och linnet kommer från Nelly och är från deras egna märke och har därför ett riktigt bra pris. Snygga va?

Egentligen var det ren och skär tröstshopping och jag är faktiskt inte alls lika glad som på bilderna. Jävla kuk skit, (jag svär hemskt mycket när jag är arg)

Kommer ni ihåg att jag klagade på ryggont för några månader sen i somras. Nu har det gått över i till vänster axel och jag känner mig helt orkeslös. Helt plötsligt på ett utav mina axelpass så kunde jag inte lyfta vikterna, i axelpressen.  Jag bytte ner till en lägre vikt och tänkte väl att jag hade en “dålig gym dag” Men inte ens den orkade jag, varje övning var en pina. Det är bara vänster axel. Detta var ca 2 veckor sen och axeln har varit otroligt svag och jag känner mig helt orkeslös och svag i den, faktiskt hela vänster arm. Jag kan inte ens göra armhävningar och jag kan ju lätt göra 25-30 st annars.

Idag har jag varit till sjukgymnasten som konstaterade att en slemsäck har blivit klämd och inflammerad. Så jag fick kortisonsprutor runt om axeln och nu när bedövningen har släppt gör det verkligen skitaont. Jag åkte hem från jobbet tidigare och nu ska bara lägga mig och vila i soffan. Max är här med mig extra idag så han får passa upp på gammel-morsan. Precis så känner jag mig, som svag jävla kärring. Mina axlar är ju liksom min “grej” Starka och snygga. Fuck också!!

Men jag är glad att jag fick hjälp så snabbt. Nu blir vila för axlarna i 2 veckor innan jag ska på återbesök till sjukgymnast-Gustaf. Men ni förstår min frustration va? Skitskitskit

/Marit

4 Kommentarer

 • Supersnygga tights, hur är dom i storleken? Nu blev jag riktigt sugen att uppdatera träningsgarderoben? Krya på dig, hoppas att du snabbt blir bättre!
  Kram och tack för alla bra tips och inspiration// Linn

  • Hej Linn n

   Jag tycker dom är normala. Jag har stl Medium och är 1,65 och väger 63-64 kg.

   Dom är superfina verkligen.
   /Marit

 • Så snygga träningskläder!

  Himla tråkigt med axeln. Följer dig på instagram och brukar inte skriva men tänkte att jag gör det nu 🙂
  Hoppas du får hjälp än sjukgymnasten, men annars har jag ett tips (följ eller ignorera, haha).
  Tyvärr är det en vanlig skada när man gillar att lyfta och då axlarna är framåtroterade (typ 99,9% av alla vuxna har ju det, jag själv framförallt!).
  När man då gör axelpressar rakt upp med lite rotering på axeln kommer de där små jävlarna i kläm. Det känns inte. Tills det KÄNNS!
  Mitt tips är att när du är tillbaka på banan (snart snart) så kör axlar med lutning. Tex axelpressar med lite lutning på bänk. Eller i kabelmaskin där du lutar dig framåt.
  Och var uppmärksam på att försöka få “bak axlarna” (tänk hur de roterar bakåt när man sträcker på ryggen för snygg hållning).
  Du kanske redan vet allt detta men om inte hoppas jag att det kan vara till någon hjälp.
  Krya på dig massor och tack för toppeninsta och blogg!
  Rebecka

  • Men Rebecka, vad glad jag blir. Min sjukgymnast förklarade lite “luddigt” detta.
   Men nu förstår jag mycket bättre. Jag har väl förstått att ju tyngre vikter jag klarar så blir ibland tekniken lidande… Så onödigt, och jag känner mig jätte klantig. Det kan kanske oxå vara överansträngning. Men jag tippar på det du sa. Nu hoppas jag verkligen kortison sprutan hjälper. Det är en jätte konstig känsla att axeln är så “svag”

   Tusen tack för stt du tog dig tid att skriva, verkligen. Vad glad jag blev nu.

   Och tack för så fina ord om min bligg och flöde på insta.

   Massa kramar /Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *