Jag hoppar!!!

img_7325

img_7323

img_7324

Yes, ni läste rätt!!

Idag har jag sagt upp mig som Visual Merchandiser på Åhléns.

Jag är jätte förväntansfull, super nervös och så jävla lycklig över att våga.

Jag kommer att starta eget. Men jag kommer inte att göra det helt själv, jag och ”chefen” har bestämt oss för att vi tänker starta en firma tillsammans. Hon har varit min chef på Åhléns i Borlänge i snart 3 år, men hon har jobbat som varuhuschef i 11 år på Åhléns, och känner precis som jag att det är dax för nåt nytt. Dags att utvecklas. Jag är en extremt kreativ person och jag känner att jag måste få vara det för att må bra, inte stressa mig igenom för att hinna mer. Det har gjort valet enklare….

Jag har kännt ganska länge att jag vill göra något eget, men jag har inte riktigt vågat ta steget…. förrän Therese stack in huvet på mitt kontor och sa samma sak. Sen den dagen har idéerna snurrat vilt i huvet på båda två.

Det som är så jäkla bra är att vi redan vet att vi jobbar extremt bra ihop, vi tänker lika och har roligt ihop både på jobbet och utanför. Vi vet båda två vad vi går för både under press och i riktigt tuffa perioder. Vi är väldigt trygga med varandra, och vi är extremt ärliga mot varandra. Vi kan jobba jävligt bra ihop helt enkelt, och vi är idésprutor båda två. När Therese är duktig på siffror och planering (vilket jag INTE är) så är jag duktig på det visuella och att se helheten. Det vi har gemensamt är att vi är jäkligt drivna i allt vi gör.

När tankarna och idéerna satt igång så fanns det inget stopp. Det är för bra för att inte hoppa. Bakom oss har vi min Pär som driver eget sen många år tillbaka, och Tessans KH som är proffs på it och sånt vi inte förstår.

Jag är så otroligt tacksam för allt som Åhléns gjort för mig och jag har vuxit otroligt mycket under dessa 7 år. Det kommer att vara jobbigt att lämna detta företag och framförallt alla underbara kollegor, men jag vet att det är rätt för mig, rätt för oss.

Vi kommer att jobba kvar några månader till på Åhléns och köra sista julruschen fullt ut innan vi kör igång ordentligt med vårat egna.

Ni kommer såklart få höra allt om vad vi ska göra så småningom.

Idag är det champagnensdag och här hemma firar vi för fullt med Pärras fantastiska mat och en Pol Roger flaska. Idag var han stolt som en tupp, kom hem med en stor bukett blommor och sa grattis. Men jag tror egenföretagaren är liiiite rädd för att det blir en till i familjen, hahaha.

Jag hoppas ni hänger med på vår nya spännande resa?

/Marit

12 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *