Prickigt hos Levis & Thea

img_8539

Jag har köpt nya sängkläder till Thea och Levis, prickiga såklart. Älskar prickig ju. 

img_8556

Jag köpte dom på 1/2 priset när dom var med på vårat lönehelgserbjudandet förra månaden på Åhléns.  Dom är tillverkade i ekologisk bomull och jätte mjuka och sköna. Jag tycker dom är så snygga att jag snart bäddar våran säng med dom.

img_8560

Levis och Theas sovrum ligger alldeles bredvid vårat, och Maximilians vägg i vägg med deras. Allihopa på övre plan. 

img_8555

Hej hopp

Jag visste väl att förra inlägget skulle få er att skratta. Höll på att skratta ihjäl mig själv när jag kom på iden, ha ha ha. Pär skakade på huvet och tyckte att hans fru är knäppast av alla.

Just nu sitter vi i bilen påväg till Vemdalen. Jag och Pär i vår bil, och Pärras brorsa Patrik och hans Heléne i deras. Vi har ett helt släp ved med oss och vi ska göra den årliga ”städ helgen” Antar att det blir jag och Heléne som får städa och killarna som staplar ved. Även om jag mycket hellre skulle bära ved och få träning på köpet.

Jag har oftast inte en enda lösnagel kvar efter denna helg så nästa vecka måste dom göras om. Pär berättade precis att han missat att tagit med vitt vin OCH bubbel. WTF!!! Endast ett par flaskor rött till lördags middagen…. jahapp, jag som hade tänkt vara mitt-på-dagen-tipsy mitt i allt städ åtminstone.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *