Svart knottrig vas

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Hittade urtjusiga vas på Hemtex igår för bara 199:- Visst var den snygg? Jag har kikat efter en svart “håll-käften” vas ett tag, och där var den. Matt-svart, hög och knottrig. Som en black-jack kondom liksom, haha. 

Du hittar den HÄR

Jag hittade massor av fint på Hemtex igår,  shoppade loss lite faktiskt. Jag ska visa er sen såklart. 

Hej finingar

Hoppas ni har en härlig start på helgen.

Själv har jag haft några dagars skit-pms och känt mig allmänt deppig och nere. Ingenting är roligt när jag har pms, helst av allt vill jag ligga under ett täcke hela dagen. Nu funkar det ju inte så och tur är väl de. Jag har märkt att jag blir extra deppig om pms:en infaller när Pär inte är hos mig oxå  och denna vecka har varit en sån. Svindrygt faktiskt.

Jag drömmer jätte oroligt och sover dåligt. Drömmer mardrömmar och vaknar och kan inte somna om. Känner mig ensam och är väldigt otålig med grabbarna. En jävla dryg tjatmorsa rent ut sagt. Sen när allt släpper får jag jätte dåligt samvete och vill bara krama ungarna. Jag skulle ju tagit tag i att få nånting mot detta av en läkare, men jag vill inte stoppa i mig och äta några extra hormoner heller….. Det är nog med hormoner i den här kroppen ändå. Men såhär ska det väl inte behöva vara? Att man ska bli näst intill deprimerad några dagar i månaden och vilja åka in på psyk? Fan va drygt det är. Jag vet att ni är flera med mig därute som känner lika.

Idag är vi ett stort gäng härliga vänner som ska gå och se Brynäs-HV 71 SM hockey final. Pärra har köpt 20 (!) biljetter, för att vara på den säkra sidan, sa han. Detta är det bästa han vet, jag tycker om att vara med våra vänner jag, så inte mig emot. Men nu först en timme ben/rumpa på gymmet.

Ha en fin lördag fina ni.

/Marit

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *