Nytt tränings upplägg

Hej på er.

Jag älskar ju att träna, det vet ni ju redan. Jag älskar även mat och vin, det visste ni oxå, haha. Och även om jag är “vältränad” så kan jag också gå upp lite för mycket i vikt ibland. Lite för mycket av det goda kan man säga. Och även jag kan inspirera andra till att börja träna och komma igång att äta rätt så behöver även jag extra motivation och inspiration emellanåt.

Nu har dom där extra 4-5 trivsel kilona smugit sig på. Det började med bröllopsresan och sen fortsatt. Det viktiga är såklart att stoppa i tid  och nu börjar jag känna att kläderna stramar åt lite. Och då är det verkligen dax att göra nåt åt det ordentligt. Och denna gång bestämde jag mig för att ta hjälp. Dels för att tappa dom där kilona men också för att ta min träning till en extra nivå. En extra motivation skulle man kunna kalla det. Även elit idrottare tr hjälp emellanåt, det är inget att skämmas över. Man vill inte inte fastna i samma övningar hela tiden och inte se resultat. Där är jag nu känner jag.

Min grej är ju att lyfta tunga vikter. Det har jag gjort i 2,5 år nu. Min kropp behöver en förändring. Mer cardio, lättare vikter fast fler repetioner? Ja ni fattar. Här nedan ser ni min motivation och inspiratör. Alex, han är även en väldigt god vän till både mig och Pär. Han driver ett stort gym i Gävle och är extremt duktig. Han blev förresten nominerad till årets pt 2016.

På mån kör vi igång och jag tänkte att flera av er kunde “hänga på”

Det är väl fler än mig som vill komma i toppform till beachen i sommar?

Jag tänker dela med mig av kost och tränings schema under 8 veckor. Jag bloggar 1 gång i veckan om min träning och vill såklart motivera flera till att köra igång samtidigt som mig skulle vara så kul. Jag och Alex tar bilder och visar er lite övningar.

Vilka är med?

23 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *