Freeeedag!!!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

 

Vi är fortfarande helt kära i vår gröna soffa från Jotex här hemma. Du hittar den HÄR 

Ååååhhh vad jag gillar det här trädet från Plantagen. Den snygga krukan kommer från Ellos home och finns HÄR

Hej på er

Idag är det fredag hörrni. Fasiken va härligt.

Jag har precis kommit från ett sjuuukt jobbigt PT-pass, men så jäkla kul också. Jag kan lägga upp passet sen om ni vill. Så får ni se. Jag var nära att kräkas, och jag har varit darrig i flera timmar nu efteråt, Hahaha.

Jag har gjort bra resultat hittills, jag väger och mäter mig ju varje vecka. Nu har vi kört i 5 veckor och har 3 veckor kvar. Jag SKA in i mål.

Jag har också bestämt att jag ska springa tough race om 2 helger, vad har jag gett mig in på hörrni, ghaaaa. Jag ska springa i Alex lag. Shit, nu blev jag nervös.

Jag slank in till min Stina på hennes salong efter passet och fick håret tvättat av hennes söta tjej Agnes. Alltså det bara blev så, Agnes skulle egentligen städa i deras personalrum men ville hellre tvätta mitt svettiga hår. Oh yes, sa jag. Så skönt verkligen.

Hoppas ni går en skön helg finingar.

/Marit

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *