Iconic essentials hos Ellos

(Detta inlägg är ett samarbete med Ellos och innehåller affilliatelänkar)

Iconic Essentials hos Ellos

Grön lång kofta/Prickig klänning/Hatt/Den vinröda tröjan på bilderna är tyvärr slut, liknande finns HÄR /Skinnkjol/Vinröda stövletter,/Svart kappa /Svarta jeans

Hej på er finingar

Ni vet ju hur jag älskar basplagg med kvalite, och att jag ena dagen kan klä mig mer boho, för att i nästa vara mer dressad och strikt. Jag älskar att vara som en kameleont. Varför bara hålla sig till en stil rakt igenom, huvudsaken man håller sig till sin stil. Så jobbar jag iaf med mina outfits. Men nånting jag alltid älskar och faller för är skinn. Och skinn kjolen på bilderna är to die for. Ett riktigt kap faktiskt.

Kampanjen som Ellos kör nu heter Iconic Essentials och kläderna är utvalda av den franska stilikonen Jeanne Damas. Hon är en riktig Queen när det gäller basplagg, som så många franska stilikoner är. Jag avundas deras enkla men ändå sofistikerade sätt att få allting att se sådär coolt ut.

Detta är sagt av Jeanne Damas “Många franska kvinnor har en väldigt avslappnad stil, inte för sofistikerad. Vi mixar gärna höga klackar, en fin klocka och röda läppar med ofixat hår….”

Ok, det där med ofixat hår kan jag absolut hänga med på mån-fre, hahaha.

Plaggen som är utvalda är riktiga “must-haves” i garderoben, sådana där plagg man kan matcha med nästan allt. Kika in på Ellos. se och inspireras. Här ovan ser ni mina egna Iconic essential favoriter från Ellos. Jag tänker mixa dessa basålagg med varandra för en snyggt avslappnad höst stil. Och som  ni kanske ser så blandar jag hejvilt och kan både vara boho i prickig klänning eller mer strikt med lång kappa. Min höst garderob går i svart, vinrött och mörkgrönt. Och självklart en hatt eller keps, ett måste för att coola till mina outfits.

(Just nu har Ellos 30% på alla stickade tröjor och koftor, såg även att kappan var på kampanjpris)

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *