Bröllop

Hejsan finingar.

Här har veckan gått i en rasande fart med jobb och massor av ”to-dos” hemma såklart, känns som det aldrig tar slut.

Jag är ju en sån där människa som inte kan slappna av innan allt är klart för om jag gör det så blir det inte att jag tar tag i det sen, då blir det liggande. Det är absolut inte så att jag måste ha det perfekt hemma från början, det handlar mer om mitt behov att få ”checka av” i huvet för då får jag slappna av. Jag har tom gått hos en arbetsterapeut pga detta och fått verktyg att jobba med.

Men den här gången har jag fallit tillbaka rejält känner jag och mitt huvud och kropp skriker åt mig att lugna ner mig. Därför bokade jag och Pär en hel helg på hotell nu framöver, mitt i julstressen så skiter vi i allt och bara slappar. För det behöver både jag och Pär kände vi. The Winery utanför Stockholm, vi har aldrig bott där men bara hört massa bra om det.

Men idag är vi påväg till ett bröllop till Gävle, ska bli supermysigt. Det är Pärras bonusbrorsbarn som gifter sig, Rick och Carro. Bröllop är ju alltid såååå härligt med massor av kärlek.

Nedan ser ni klänningen jag valde. Den sitter som en smäck. Jag har sett det på Petra Tungården och vi har lika kroppsform med kurvor så jag förstod att den skulle vara bra.

Skorna klickade jag hem på black friday, ett par pumps med lite högre skaft i snyggaste snake skin från Jennie Ellen.

 

Klänning HÄR/ Skor HÄR/ Väskan är en present från Pär och köpt på Cypern. 

2 Kommentarer

    • Tack Anna. Den var verkligen sååå skön och härlig på. Nu ligger den dock i tvätten. Hoppas den håller sig lika fin efteråt. För den här klänningen vill jag ha fler gånger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons

Annons

Annons