Vit januari

Nya träningstights från Gymshark.

Otroligt sköna båda två, dom går upp en bit i midjan och sitter som en smäck. Sen skär dom inte in i ”mamma-hullet” vilket är det värsta jag vet, så dessa är nya favoriter. Idag provade jag både att springa/köra squats/trappmaskin/utfall/höftlyft och dom satt på plats genom hela passet. Så dessa kan jag verkligen rekommendera  

Hej babes.

Vi har haft en otroligt skön lördag som började med sovmorgon till 9:30. Efter frukost drog vi till gymmet tillsammans, jag och Pär. Jag körde ett sånt där svin-jobbigt-ben-pass-så-att-röven-nästan-brinner och Pär körde cardio på löpbandet. Man skulle kunna tro att vi tränar ihop, men nope. Jag vill träna själv, hahaha. Det blir för mycket snack och larv annars.

Jag känner på kroppen nu efter jul och nyår att jag fuskat för mycket med maten och vinet. Och ni känner ju mig, jag blir ju så extrem då. Tillbaka till det strikta matschemat och bort med alkoholen. Skit tråkigt såklart, vem älskar inte fredagsvinet med charkisar liksom….. Vin är ju det absolut godaste jag vet. Nu lät jag som en riktig vin-kärring, åh herregud.

Men ändå så gillar jag den där sidan av mig själv, min karaktär är stenhård när jag vill. Och det är ju det som krävs för att komma i den där riktigt vältränade formen igen.

Sen älskar jag ju såklart att unna mig god mat och vin, självklart. Men nånstans får det vara nog. Jag får unna mig om ett tag igen, nästa vecka ska vi till Formex 2 dagar och då vet jag tex att det blir svårt att hålla sig från vinet den kvällen. Men sen kör jag superstrikt igen.

Är det fler som kör strikt matschema nu? Jag tycker ju ändå det är skönt att få i sig riktigt bra mat och jag känner mig behagligt mätt hela dagen genom att äta ofta och rätt. Kroppen känns stark och fräsch tycker jag.

Jag har även hunnit storstäda HELA huset nu på eftermiddagen. Äääälskar nystädat. Pärra skulle oxå städa, men hoppsan, det var Brynäsmatch på tv. Han fick en ”liten” lista av mig att göra efteråt, hahaha.

Ha en fortsatt härlig lördagskväll babes. Jag ska snart dricka ett glas vatten med citronskiva i ett vinglas, de ni.

(Längtar såklart efter vin, men jag stålsätter mig)

/Marit

4 Kommentarer

 • Jag börjar imorgon! Kan du inte skriva mer utförligt hur du tänker kring maten och ksnske dela med dig av lite tips?
  Ha en fin lördagskväll!

 • Absolut inga problem att hålla mig från alkohol. Inte en droppe sen nyårsafton och nästa glas blir 9feb då det är en liten aw med jobbet inplanerad. Strikt kost däremot, jag kan inte?låter som en femåring. Haha! Men vad är strikt kost? Jag är ingen chips eller godisgris och tänker därför att husmanskost måste ju vara bra…eller? Men jag måste få in mer promenader. Kontorsjobb ger mig typ 2000st steg om dagen, skrämmande lite.

  • Strikt kost för mig är att äta på regelbundna tider, kl 7, 11, 13, 15, 18, 21. Jag äter alltså väldigt ofta. # rejäla måltider och 3 mellanmål. Detta fgör att få upp förbränningen i kroppen, men oxå för att få i mig rejält med mat så att mina muskler växer utav min styrketräning. Jag är väldigt duktig på att “hoppa över” måltider. mkt pga min adhd medicin som gör att jag inte blir hungrig. Och stoppar jag då i mig fel mat så går jag upp i vikt istället för ner. Låter kanske konstigt. Men jag måste äta regelbundet för att min kropp ska må bra. Lite om vad jag äter tänker jag lägga ut ett inlägg om under veckan. Det var fler som var nyfikna…..

   Skönt att inte ha alkohol som sitt godaste iaf, hihih

   Kram /Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *