Byx tips

Blogginlägget innehåller reklamlänkar 

 

Hej på er

Hoppas ni har en fin lördag hittills. Vi är ute på lite turné. Först har hela familjen varit på Levis innebandymatch i Bjursås utanför Falun, nu sitter vi i bilen allihopa påväg till Gävle och Brynäs match.

Nedan ser ni dagens outfit, 2 av mina absoluta favoritplagg. Den här byxan tillsammans med mina skinnbrallor är överlägset garderobens ”räddare i nöden” Dom funkar till allt och till alla lägen, jag har tipsat om denna byxa förut eftersom jag verkligen älskar dom. Och eftersom dom finns kvar i sortimentet så betyder det att fler tycker som jag. Dom kostar 599:- och är värd varenda krona, formen och färgen har hållit sig från den dagen jag köpte som för ca 2 år sedan.

Skinntoppen är i mjukaste skinn och är lika skön som cool.

Byxor från Åhlens, Wera HÄR/ Skinntoppen är från Ellos, men tyvärr slut i lager . 

Såg förresten att Åhlens.se hade fri frakt just nu. Jag har stl 38 och tycker dom är normala i storlek.

Det bästa med byxan är den breda linningen högst upp som ”shape:ar” till midjan. Sen är materialet rejält och i härlig stretch 

Nu hoppas vi på brynäsvinst så att vi får en glad Pär ikväll, haha.

Imorgon ska jag fylla i mina 3D bryn hos Frida och tänkte filma lite så ni får se, är det nåt ni skulle vill se?

/Marit

 

5 Kommentarer

  • Menar du ellos byxorna? Ja dom är såååå sköna. Tusen tack. Jag blir så glad av att höra att mina tips är uppskattade.

   Kram /Marit

  • Byxorna från Wera menar jag! Ett av mina bästa klädesköp! Tack igen Marit! Uppskattar din blogg så mycket! Stor kram till dig!

   • Men vad glad jag blir. I och för sig är jag inte förvånad, varenda kund jag skickade in i provrummet med dessa byxor köpte dom. Varför görs inte fler som dessa. Passformen är hu grym.

    Stor kram tillbaka
    /Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *