Fredag och förra helgens bravader


 

 

 

Hej fina ni.

 

Idag är det fredag, bästa dagen på hela veckan. Startade dagen med att vakna upp till solsken och fågelkvitter här i dalarna. Åt en lång god frukost, jobbade lite framför datorn och var precis påväg till gymmet när jag upptäcker att bussen inte startar….. WTF. Jag har endel jobb att göra och hela bussen är full med möbler, dekoration, tavlor mm. Pappa hjälper mig med startkablar med råder mig att åka till Peugeot. Ok, jag gör som pappsen säger och dom tar in bussen på en gång. Själv åker jag till gymmet och gör ett grymt rumppass som jag hittat hos @hannaoberg på instagram. 10×10. 4 övningar som man gör 10 reps x 10 reps…… Min rumpa börjar redan göra ont.

Fick tillbaka bussen ett par tusenlappar fattigare och jag kunde göra mitt jobb innan jag åkte hem till mina killar som redan kommit hem från skolan.

OK, jag måste ju bara berätta om förra söndagen. Det började ju med att vi var på nattklubb i Göteborg. Visste ni att dom stänger kl 05 i Göteborg, det visste inte jag. Och vid nåt litet härligt ögonblick föreslår jag SHOTTAR!!!! Jepp, jag får sådana briljanta ideer när jag är tipsy/full. Vi dansar, tjoar och har det sååå jäkla skoj på denna nattklubb som heter Park Lane. Jag tänker vid nåt litet tillfälle att kvällen är väldigt lång men tänker inte mer på det….

Det är inte förräns vi kommer tillbaka till hotellet jag inser att vi varit ute HELA NATTEN, alltså herregid jag är ju 36 år gammal. Inte 26 som Bea och Kristian är som vi hälsar på. Somnar lite berusad och frågar Pär om han ställer klockan, hör hur han skrattar till och jag tänker OH NO.

Oh yes, flyget går 13.00 dagen efter…. och jag vaknar som ett slakt. Släpar mig in i taxin, önskade jag hade haft sneakers och solbrillor. Istället har jag klackar och gårdagens smink på mig. När vi väl kommit på planet så känner jag att jag typ måste spy, precis när vi ska lyfta. Jag säger till Pär ”Alltså, jag måste kräkas” Pär säger ”nej nej, det ska du inte” Sen får jag panik eftersom jag inser att jag kan inte ställa mig upp och gå på toa nu.

1: hade jag gjort det så hade jag kräkts rakt ut.

2: planet ska lyfta, och jag måste sitta ner.

Känner hur mina ögon tåras och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jävla klant liksom, vem fan dricker så när man ska upp och flyga dagen efter, och vem fan reser utan skönas skor.

Jag kräks inte men har det precis i halsen innan jag lägger mig i Pärs knä, somnar och däckar. Sover hela resan (tack å lov) Sen ska vi bara landa, åka tåg till gävle och sen bil hem till Dalarna (då kräks jag på vägen). Kommer hem ca 18:30 till huset och då är jag typ halvt döende med fötter som värker och ett huvud som ska sprängas.

Tant får liksom låta bli att gå på nattklubb, dansa och shotta sprit till 05 på morgonen. Åtminstone om hon ska upp och flyga dagen efter. Note to self. Absolut värsta resan jag gjort i hela mitt liv tror jag.

/Marit

5 Kommentarer

 • Känner igen mig jag är lika dan Marit , har hänt mig med är det fest så är det känner inget stop . Sen mår man fan dagen äfter ? så ångrar man sig varför drack jag så mycket jag är snart 47 år gamal .kram rara vän ??

  • Jepp, festar man så festar man rejält. Eller vad är det man säger.

   Äh, härligt med sådana spm vi oxå ju. Vem vill inte hänga med oss liksom, som glömmer att det finns en morgondag. Vi är ju helt klart nästa festsällskapet alla gånger. Haha??

 • Ååhh i know the feeling!
  Var på träningsläger till Cypern med fotbollen och sista dagen innan hemresa så hade vi alltid en fri kväll att göra vad vi ville på. Slutade med att en massa tjejer drog ner till bargatan och drack sprit och dansade in till sena natten. Bussen skulle gå kl 12 till flygplatsen dagen efter. Kan säga att jag har haft bättre dagar ? får ha en plastpåse i bussen hela resan för att kräkas i (Klarar mig visserligen från spyor där) . Men när vi väl är på plats på flygplatsen så får jag ockupera en toalett för att kräkas i fram tills det är dags för planet att lyfta. Väl uppe i luften och vi får röra oss fritt på planet så får jag gå ner till toaletterna som låg en trappa ner på planet och fortsätta min spyfest. Kan säga åt jag aldrig, aldrig, aldrig, aldrig någonsin druckit sprit dagen innan man ska resa med bil, buss eller flyg igen ? det var inte långt ifrån att jag aldrig ville vakna igen. ?

  • Alltså herregud va skönt att höra att man inte är ensam. Detta är ju såklart inte 1:a gången jag blivit tokbakis, men på båt sätt så glömmer jag bort det från gång till gång ??

   Vilken jäkla hemresa från Cypern. Jag som tyckte min va hemsk från Göteborg, sorry ???

   Kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *