Mina sminkfavoriter

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

 

Hej på er babes.

Hoppas ni haft en härlig lördag och att ni får en underbar lördag kväll.

Jag får ofta frågor om vad jag använder för smink produkter. Så här kommer ett långt inlägg med nästan alla mina favorit produkter. Varsågooood fina ni.

 

På bilden ovan ser ni bilder på alla produkter jag har använt idag till min makeup och till mitt hår. Några saker använder jag dagligen, några av produkterna självklart bara för att det är lördag och sminket ska hålla hela dagen och kvällen.

Började med att smörja in hela ansiktet rikligt med Clarins beauty flash balm, låter det smälta in i ordentligt så att huden är ordentligt återfuktad innan sminket ska läggas. Efter det smörjer jag in den färgade dagcremen hydraQuench tinted moisturizer  från Clarins. Sen en highlighter/primer från Chanel samt foundation från Chanel. Primern gör att foundationen får ett härligt glow i hela ansiktet samt slätar ut huden, detta gör verkligen underverk för huden. En bra bas är verkligen hemligheten till en snygg makeup. Efter det kör jag lite contouring från isadora under kindben och vid pannan för att smala av mitt ganska runda ansikte. För att dölja finne på hakan och röda näsvingar så använder jag en concealer från Bobbi Brown 

Sen går jag över till ögonen. Där har jag en riktig favvo skugga i stiftform från Clinique i färgen fuller fudge,en härlig brun färg som passar mig jätte bra. Just nu på 20% HÄR.  Snabbt som tusan går det att applicera också eftersom den är krämig. Sen använder jag en  ögonbrynspenna från Dior som jag både målar brynen och ögonen med (även om jag har 3D bryn så markerar jag brynen extra när jag sminkar mig lite mer) Man skruvar upp pennan vilket är superbra.

Jag använder jag en naturvit penna från Anastasia att måla under ögonbrynen, det öppnar upp och får brynen att poppa ännu mer. Sen målar jag på Clarins mascara på fransarna (som nu är extremt långa för jag använt mitt serum ofta ett par veckor. En frp serum håller 6-8 mån. Serumet heter combinal, kostar 1295:- och finns hos Paus by Linda i Säter. Hon skickar per post om ni Mailar. Linda@pausbylinda.se)

Rouge, läppstift och läpppenna samt highlighter på kindbenet.

Efter att allt smink är på plats så sprayar jag ansiktet med en setting spray från Nyx som gör att make upen håller en hel dag och kväll.

I håret sprayar jag volym spray foam från redken innan jag fönar torrt. Magisk produkt som ger stadga och extra volym i håret. Sen lockar jag håret med plattång och sprayar med redken hårspray. I lockarna kramar jag även i redkens all soft. Allt detta gör att mina lockar håller fler dagar, helt otroligt. Alla mina redken produkter köper jag självklart på min Stinas salong Studio Plaza i Gävle.

 

Före

Efter

Klaaaaar och från en trött kvinna efter en tuff styling vecka med 2 stylingar samt 2 tömningar så ser jag pigg ut igen. Finnen på hakan är borttrollad och lystern är on fleek. Och ser ni mina fransar…. Köp detta serum säger jag bara. Ett av mina bästa skönhets tips.

3 Kommentarer

 • Hej Marit!
  Kan man använda serumet till ögonen om man gör lash lift? Jag är sugen på att prova serumet?
  Kram på dig och din fantastiska blogg?✨

  • Ja, absolut. Det gör jag. Det är ett av mina allra bästa skönhetstips. Otroligt skönt att ha så långa egna fransar och är böjda och mörka.

   Du måste prova detta. Maila Linda.
   /kram Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons

Annons

Annons