Zelda överkast

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

 

 

Hoppas ni haft en helt underbar lördag. Vi har hjälpt våren påväg här hemma och hackat bort flera ton is (kändes verkligen så) på gården, sopat grus och städat inomhus. En sån där underbar dag när man blir sådär skönt trött i kroppen efteråt. Ungarna har cyklat och levt rövare ute hela dagen dom också.

Dessa överkast använder vi ofta i styling. Superhärliga färger i sammet med en härlig lyster och tyngd. Vi får ofta frågor vartifrån de kommer. Det gröna har varit slut länge i lager jätte länge, men har kommit in nu igen. Så skynda er att klicka hem ett så det inte tar slut igen.

Dom kommer från Åhlens och du hittar dom HÄR.

Min personliga favorit är det rosa som får komma med hem ibland när det inte är ute på jobb. Passar så otroligt bra till våra mörkgråa sängkläder.

Här nedan ser ni lite inspiration från stylingar och hemma hos mig i vårat gamla hem.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *